Portwest termékek

A SafeTrain Kft. forgalmazója a munkaruházatot, és egyéni védőeszközöket gyártó Portwest ír/angol cég termékeinek. A termékválaszték többek között kiváló minőségű jólláthatósági- és munkaruházatokat, lábbeliket, és más egyéni védőeszközöket, valamint kiegészítőket tartalmaz. A termékek mindegyike rendelkezik a különböző munkavédelmi eszközökre előírt szabványoknak megfelelő minősítésekkel.

 

Hogyan juthat hozzá?

A termék kiválasztása és megrendelése

Tekintse meg online katalógusunkat, vagy töltse le pdf formátumban. A katalógusban a termékek viselési cél szerint vannak kategóriákba szervezve. Válassza ki az Önt érdeklő terméket, töltse ki az ajánlatkérő táblázatot (xls), majd küldje el e-mailben az info@safetrain.hu e-mail címre.

Figyelem! A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Társaságunk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Egy-két munkanapon belül e-amilben megkapja árajánlatunkat. Ha elfogadja, kérjük, ez jelezze az ajánlati lapon, amit cégszerűen aláírva szkennelve visszaküld számunkra. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák az általános forgalmi adót, azonban nem minden esetben tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költséget nem számítunk fel!

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések részben, vagy teljes egészben történő visszautasítására. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor

Szállítási és fizetési feltételek

A termék kiszállításáról telefonon, vagy e-mailben egyeztetünk Önnel. Amennyiben személyes átvételre van igénye, a számlát a termékekkel együtt nyújtjuk át Önnek. Postai csomagként, vagy futárszolgálattal kézbesítés esetén a számlát a csomag tartalmazza. Ebben az esetben a számla külön soron tartalamzza a szállítási költséget.

A fizetés mindkét esetben átutalással, 15 naptári napos határidővel történik. Brutó 50.000.- forint rendelési érték felett pro forma számla ellenében előre fizetést kérünk.

Előreutalás esetén, amennyiben a teljesítés meghiúsul, a termékek vételára visszautalásra kerül a megrendelő részére.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját sajnos Önre terheljük, a csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Termékekre gyártótól függően 6- 12 hónap (vagy a gyártó által maximálisan meghatározott időtartamú) garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a termékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén.

A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége Önt terheli. A meghibásodott termékeket fentiekben megjelölt címre visszaküldheti. Portósan küldött csomagokat nem áll módunkban fogadni.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet értelmében a fogyasztó a megrendelt termék(ek) kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási joggal élő vásárlónak kötelessége saját költségén visszajuttatni a terméket a Webáruház üzemeltetőjének.

Fontos! A vásárló nem kötelezheti az eladót a szállítási díj kifizetésére, ez minden esetben a vásárlót terheli!

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

  • Ha a termék kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra (pl:  feliratozott póló, egyedi gyártású munkaruházat).
  • Higiéniai termékek esetén, amennyiben már kibontásra került a termék.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését.

Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása.

Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt).

A termék visszaérkezését és ellenőrzését követő harminc napon belül a SafeTrain Kft. a Vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát.

 

Share

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..