Holmatro

A SafeTrain Kft. a hidraulikus eszközöket, köztük sínrehelyező berendezéseket gyártó HOLMATRO magyarországi képvislője.

A HOLMATRO eszközök gyorsabb, biztonságosabb, jobb és ergonomikusabb baleseti helyreállítást tesznek lehetővé, mitha daruval történne a siklott járművek beemelése.

A vasútüzem szükségleteitől függően három különböző összeállításban kínáljuk a berendezést:

Alapkészlet

A Holmatro sínrehelyező alapkészlet legfeljebb 181 tonnás járművek beemelését teszi lehetővé. Tartalmaz minden olyan részegységet, amely szükséges ahhoz, hogy a siklott jármű megemelhető és sínre helyezhető legyen, a rendszer vezérléséhez szükséges eszközökkel együtt.

Középkészlet

A középkészlet (Advanced Set) szintén legfeljebb 181 tonnás járművek visszaemelésére alkalmas. Tartalmazza az alapkészlet minden elemét, azzal a különbséggel, hogy a teleszkópos munkahengerek emelőmagassága nagyobb, így magasabbra emelhető a siklott jármű.

Minden munkahenger leeresztő szeleppelés beépített tömlőszakadás elleni védelemmel ellátott.

Ehhez a kivitelhez tartozik még egy kézi vezérlésű Quattro szivattyú is, amely a szinkronizált emelést és süllyesztést teszi lehetővé.

Prémium készlet

A Holmatro Prémium sínrehelyező rendszer a legfejlettebb elérhető sínrehelyező berendezés, amely legfeljebb 339 tonnás járművek visszaemelésére alkalmas.

A prémium kivitel tartalmazza a középkészlet valamennyi elemét, valamint nagykapacitású teleszkópos munkahengereket, és a szinkronizált emelést és süllyesztést lehetővé tevő, vezeték nélkül távirányítható Quattro szivattyút.

Működés közben:

Megfelelő-e valamelyik kivitel, vagy szükséges-e kisebb változtatás?

Keressen meg telefonon a +36 30 386 7547 telefonszámon, vagy e-mailben, és a rendelkezésre álló részegységekből összeállíhatjuk a szükséges kivitelt!

Share