Portwest termékek

A SafeTrain Kft. forgalmazója a munkaruházatot, és egyéni védőeszközöket gyártó Portwest ír/angol cég termékeinek. A termékválaszték többek között kiváló minőségű jólláthatósági- és munkaruházatokat, lábbeliket, és más egyéni védőeszközöket, valamint kiegészítőket tartalmaz. A termékek mindegyike rendelkezik a különböző munkavédelmi eszközökre előírt szabványoknak megfelelő minősítésekkel.

Hogyan juthat hozzá?

A termék kiválasztása és megrendelése

Tekintse meg online katalógusunkat, ahol a termékek viselési cél szerint vannak kategóriákba szervezve. Válassza ki az Önt érdeklő terméket, majd a kiválasztott termékekről érdeklődjön e-mailben az info@safetrain.hu e-mail címen. Ezután hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, megadott elérhetőségén.

Figyelem! A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Társaságunk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések részben, vagy teljes egészben történő visszautasítására. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

Szállítási és fizetési feltételek

A termék kiszállításáról telefonon, vagy e-mailben egyeztetünk Önnel. Amennyiben személyes átvételre van igénye, a számlát a termékekkel együtt nyújtjuk át Önnek. Postai csomagként, vagy futárszolgálattal kézbesítés esetén a számlát a csomag tartalmazza. Ebben az esetben a számla külön soron tartalmazza a szállítási költséget.

A fizetés mindkét esetben átutalással, 15 naptári napos határidővel történik. Bruttó 50.000.- forint rendelési érték felett pro forma számla ellenében előre fizetést kérünk.

Előreutalás esetén, amennyiben a teljesítés meghiúsul, a termékek vételárát visszautaljuk a megrendelő részére.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját sajnos Önre terheljük, a csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Termékekre gyártótól függően 6- 12 hónap (vagy a gyártó által maximálisan meghatározott időtartamú) garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a termékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?