Továbbképzések

A képzési rendelet hatályán kívül eső vasútszakmai továbbképzéseink főleg a vasúti járművezetők számára fontosak, de a más munkakörökben dolgozók is hasznát vehetik.

Vezetni – biztonságosan

A képzés során ismertetjük a kockázat és veszély fogalmát, a tudatos és tudattalan kompetenciákat használó munkavégzés különbségeit, előnyeit, kockázatait. Tanácsokat adunk a személyzet számára a tudatossági szintek felismerésére és a köztük történő tudatos váltásra. Megismertetjük a személyzetet a hangos vezetés és a kockázati kommentárok használatával; segítünk megérteni, hogy a két technika hogyan segítheti a vészhelyzetek megelőzését, elkerülését.

A képzést kiegészíti a Jelzőmeghaladások okai és elkerülésük lehetősége ajánlatunk.

Jelzőmeghaladások okai és elkerülésük lehetősége

A képzés során ismertetjük a jelzőmeghaladások jellemző okait, elemezzük a járművezetők döntési mechanizmusait. Megtanítjuk felismerni azokat a körülményeket, amelyek jelzőmeghaladáshoz vezethetnek, hogy a korai felismeréssel időben meg lehessen szakítani az események láncolatát.

A képzést a Vezetni – biztonságosan képzéssel együtt ajánljuk.

Amíg a segítség megérkezik

A balesetek vagy más rendkívüli események bekövetkezése kisebb-nagyobb mértékben elkerülhetetlen velejárója a vasútüzemnek. Képzésünk segít a járművezetőknek és más vasútüzemi dolgozóknak felkészülni a rendkívüli esemény bekövetkezésére, tudatosítja a teendőket.

Balesetvizsgálatról misztikum nélkül

Minden rendkívüli eseményt balesetvizsgálat követ. A képzés emberközeli módon mutatja be a balesetvizsgálatot, annak feladatát, célját. Képzésünkben ismertetjük:

  • a balesetvizsgálat típusait, a típusok közötti különbségeket,
  • a balesetvizsgáló és az eseményben részes dolgozók jogait,
  • a helyszínen lévők kötelességeit és feladatait a balesetvizsgálat megkezdéséig.
  • a balesetvizsgáló és az eseményben részes feladatait a vizsgálat során.

Képzéseinkről érdeklődjön a +36 30 386 7547 telefonszámon, írjon e-mailt, vagy töltse ki a honlap Kapcsolat űrlapját!

Share