Partnereink figyelmébe: fizetési kondíciók

Tisztelt Partnereink!

Tekintettel a koronavírus által okozott rendkívüli helyzetre és a beszállítóinkra, valamint egyes ügyfeleinkre visszavezethető, likviditást befolyásoló körülményekre, az alábbi intézkedéssel tudjuk a zavartalan munkaruha-, és munkavédelmi termékellátásukat szavatolni:

Azon partnereink, akiknek 2020. március 31-én  nincs nyilvántartott díjhátraléka társaságunk felé, a korábbi megállapodás szerinti fizetési kondíciót tudják igénybe venni, minden más esetben előreutalásos vagy készpénzes fizetési módozatot tudunk felajánlani.

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy a az egyedi átutalással történő befizetések lekönyvelése folyamatosan történik; minden munkanapon a munkaidő végéig az előző napi befizetések rögzítésre kerülnek, tehát egyenlegüket naprakészen követjük.

A vírusjárvány további megelőzésének érdekében a méretminta és termékcsere szolgáltatásainkat egészségvédelmi okokból felfüggesztjük.

A garanciális szerződéses kötelezettségek kapcsán a digitális ügyrend kidolgozása folyamatban van, melyről későbbiekben tájékoztatjuk partnereinket.

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Share